Welkom bij Frank Salon!

 

Frank Salon is een moderne haarsalon nabij het centrum van Amsterdam met een ongedwongen sfeer.

Voor de mensen die mij nog niet kennen: Ik ben Frank, de haarspecialist met vele jaren ervaring, opgedaan bij diverse kapsalons van over de wereld.

 

De laatste jaren heb ik geknipt en gestyled bij gerenommeerde kapsalons in en rond Amsterdam. En sinds februari 2013 heb ik mijn eigen salon die volledig naar eigen visie en smaak is vormgegeven. Het uitgangspunt is het bieden van één geheel, een totaalplaatje.

 

Als ik jou knip en/of style dan weet je van tevoren waar je aan toe bent. Mijn enige doel is dat jij tevreden de deur uitloopt.

De producten waarmee ik werk bestaan uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten, en ammoniavrije blondeer- en verfproducten. Ze zijn dus goed voor je haar en hoofdhuid en voelen bovendien plezierig aan.

 

Ik wil een sfeer van comfort en ontspanning creëren, een moment waar je iedere volgende keer opnieuw naar uitkijkt. Volgens deze visie heb ik mijn salon ook ingericht. De mensen die je, naast mij, in de salon tegenkomt, hebben hetzelfde uitgangspunt. Sfeer is dus voor mij belangrijk en op dit punt moeten we het samen doen.

Een koffie moment met iets lekkers of een wijntje op de latere knipuurtjes is altijd mogelijk.

Voor jou dan, want ik ben nog aan het werk.

 

Ben je nieuwsgierig geworden?

 

Ik verwelkom je graag in mijn salon. Ook als je eerst alleen een kijkje wilt komen nemen.

Voor een afspraak kan je mij bellen (tel 020-3314099)

 

Op maandag en dinsdag ben ik gesloten en de overige dagen werk ik op afspraak. Dat betekent dat als ik geen afspraak heb, ik dus ook afwezig kan zijn.

Daarentegen ben ik op zondag open voor iedereen die op de meest relaxte dag graag naar de kapper wil.

 

De salon is goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Ik maak gebruik van openingstijden maar deze gelden slechts als richtlijn. Bel me gewoon voor overleg als je buiten de openingstijden een afspraak zou willen.

 

Verder is het belangrijk om te weten dat ik alleen betalingen accepteer via de pin of met de creditcard. Dat is tegenwoordig wel zo veilig.

Graag tot ziens,

Frank

 

SALON